Back to the top
Ticket #10079 in : Unsolved

Visual Composer editing issues

  • Greg David

    Hello all,

    I am having some issues with editing my site using visual composer. It is painfully slow, and certain things will just never load up.

    Example, I am trying to upload a new image for a product to put in our store. I click to upload a new image and the pop up screen will never populate, I could sit there for 10 min and nothing happens. I have the same issue on multiple computers across different internet connections, nothing seems to help. I have also contacted my site host, Go Daddy, and they assured me that I had plenty of resources to be running this site and I’m sure they wouldn’t have missed out on a chance to sell me a new hosting package.

    Anyone have any insight as to why this might be happening?

    Thanks so much,

    P.S. I am a 100% self taught armature, so please don’t be a jerk ha.

    – Greg

    Attachments
    Posted 2 months ago
  • user-1260 Laur Ghe Staff

    Hi Greg,

    I am sorry for your inconvenience.

    The WordPress media uploader is a WordPress core feature. Please assure that you don’t have any conflicts in installation.

    • Update the theme and its plugins to the last version.
    • Try to deactivate all your third-party plugins and check again.
    • Try with an incognito/private window to assure there are no cache issues.

    I hope that helps!

    Posted 2 months ago
  • user-1260 Laur Ghe Staff

    Closing tickets. Since we are migrating the support platform, if still need assistance, please use this link to open a new ticket using this link: https://wolfthemes.ticksy.com/

    Posted 4 weeks ago